Main menu

Cum sa transferi GRATUIT bani din strainatate in Romania folosind Revolut

Ce este Revolut si cum functioneaza?

Revolut este o banca digitala ce functioneaza ca orice alta banca normala.
Se numeste „banca digitala” sau „banca online” pentru ca exista doar pe internet. Nu are agentii fizice sau ghisee ci doar o aplicatie pentru telefonul mobil, iOS sau Android. Adminstrarea contului se face de pe telefon.

BONUS 44 RON

In acest moment este o promotie Revolut prin care primesti 44 lei la deschiderea unui cont gratuit.

Cand iti faci cont gratuit pe Revolut , vei primi acasa prin posta un card de debit Mastercard. Cardul este de asemenea gratuit, fara taxe de emitere sau administrare.

Contul gratuit oferit de Revolut are anumite limitari lunare legate de sumele ce pot fi tranzactionate fara comisioane. Puteti afla limitele pe site-ul lor https://www.revolut.com/ro-RO/un-cont-categoric-mai-bun.

Cum sa transferi bani

Pentru a-ti face cont pe Revolut ai nevoie de un card bancar valid, deschis la orice banca din lume, si 50 lei/10€ pentru a face o depunere initiala. Banii nu se pierd, vor aparea in contul Revolut .
Chiar daca nu ai primit cardul Revolut , pentru ca dureaza aproximativ 7 zile pana il primesti, poti deja sa iti adaugi un cont bancar din Romania in Revolut. Acest cont va fi folosit pentru a transfera banii din Revolut FARA COMISION in Romania.

Un exemplu

Sa zicem ca ai un cont si un card la o banca din Germania si vrei sa transferi 1000€ in Romania:

Pasul 1: Iti deschizi un cont Revolut si depui 10€.
Pasul 2: In aplicatia Revolut, mergi la sectiunea Payments(Plati) – Bank accounts (Conturi bancare) – Add bank account (Adauga un cont bancar nou) si completezi aici contul deschis la o banca din Romania.
Pasul 3: „Incarci” contul Revolut cu inca 990€ de pe cardul din Germania
Pasul 4: Este important ca la sectiunea Accounts (Conturi) sa deschizi unul in Euro si unul in LEI. Acum ca ai 1000€ in cont, ii poti schimba in LEI direct in aplicatie folosind optiunea Exchange. Cursul valutar este unul instant si destul de bun, foarte apropiat de cel al BNR.
Pasul 5: Mergi la sectiunea Payments(Plati) – Selecteaza contul adaugat la pasul 2, si trimite banii in contul din Romania! Banii ajung in aproximativ 2 zile in contul din Romania.

Important de retinut

  • Revolut accepta 29 de monede diferite din intreaga lume;
  • Retrageri de la bancomat fără comision, până la RON 800 în fiecare lună;
  • Transferă până la RON 20,000 în străinătate în fiecare lună la curs valutar interbancar. Percepem un comision de doar 0,5% pentru orice depășește această sumă. Clienții Premium și Metal pot trimite chiar mai mulți bani lunar fără cursuri de schimb dezavantajoase sau comisioane ascunse;
  • Poti transfera bani altor utilizatori Revolut instant, fara comision.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandam

Categorii